Wij verzorgen graag de vakantie van uw leven

VIP catamaran holidays verzorgt een volledig ontspannen, geheel verzorgde vakantie met uw familie en vrienden aan boord van onze Lagoon 620. In één vakantie laten wij u de meest idyllische plekken zien. Wij stellen hoge eisen aan het vakantiegenot van onze gasten: alles moet perfect zijn aan boord. U hoeft alleen maar te genieten!

Baden in de luxe aan boord

Een exotische zeilvakantie in de Caribbean of een fantastische zeilvakantie op de Balearen? Laat u heerlijk in de watten leggen door onze crew terwijl u de hotspots van beide eilandengroepen verkent vanaf het water. Snorkelparadijzen, een spectaculaire onderwaterwereld, een kristalheldere en aangenaam warme zee, prachtige dorpjes en swingende strandfeesten: er is genoeg te beleven!

's Avonds keert u terug naar uw drijvend vijfsterren hotel. De hostess heeft de kussens opgeschud, een royale schaal hapjes op tafel gezet en ontkurkt de champagne voor u. Vanuit de netten geniet u van de zonsondergang en daarna brengt onze kapitein u indien gewenst naar uw volgende vakantiebestemming. 

Een VIP catamaran holiday is mogelijk met maximaal 8 personen zodat iedereen zijn eigen cabine en badkamer heeft. 

Bel nu om uw wensen te bespreken en informeer naar de beschikbaarheid!

vraag een offerte aan
Bent u ook zo toe aan deze droomvakantie?

Neem contact met ons op om vrijblijvend uw wensen te bespreken.

Indien gewenst ontvangt u binnen 48 uur een offerte.