Ibiza, Mallorca, Menorca, Formentera en Espalmador

De Balearen bestaan uit verschillende eilanden met ieder zijn eigen 'vibe'. Magisch, hip, culinair maar ook kindvriendelijk en rustig, heel afwisselend dus. Met VIP catamaran holidays ontdekt u in één vakantie alle parels van deze mooie eilandengroep. Gaat u met ons mee?

IBIZA

Een catamaran huren en dan zeker de luxueuze 620 serie van Lagoon is helemaal ‘Ibiza-style’. Eenmaal aangelegd in Marina Botafoch zult u veel bekijks hebben, het is er ook altijd gezellig met de vele restaurants en boutiques. Wilt u even privacy? Dan slentert u terug naar de catamaran waar uw hostess van VIP catamaran holidays de kaarsjes aan heeft gezet, de kussens heeft opgeschud en u nog een wijntje in zal schenken.

MALLORCA

Mallorca  is een zeer populaire toeristenbestemming. U kunt zich onderdompelen in de drukte maar u kunt er ook voor kiezen om een catamaran te huren om het eiland eens van de andere kant te bekijken. Eén van de highlights zijn de beroemde golfbanen van Arabella Golf Mallorca (54 holes) en Santa Ponsa Golf (45 holes) maar ook de hoofdstad Palma de Mallorca is een bezoekje waard.

MENORCA

Menorca wordt ook wel ‘buggy island’ genoemd omdat het een enorm kindvriendelijk eiland is. Brede stranden worden afgewisseld met idyllische baaien waarvoor u soms wel een uur moet klimmen en klauteren. Een catamaran huren biedt uitkomst, zo zijn de baaitjes eenvoudig te bereiken. Uw kapitein van VIP catamaran holidays wijst u de weg.

FORMENTERA

Formentera is een must-see. Het is een aanrader om met de catamaran voor anker te gaan in de baai. Uw kapitein van VIP catamaran holidays brengt u aan land met de dinghy alwaar u bijvoorbeeld een scooter kunt huren om het eiland te verkennen. Culinair is er ook veel te beleven, wij raden u bijvoorbeeld aan om het restaurant te bezoeken waar ze het lekkerste toetje van Spanje serveren. Waar? Dat zal kapitein Ricardo u vertellen.

ESPALMADOR

Espalmador is slechts 2,4 vierkante kilometer groot en onbewoond. Toch is het de moeite waard om met uw catamaran voor anker te gaan in het kristalheldere water en even naar het strand te zwemmen. U zult uw ogen uitkijken naar de andere jachten die in de baai liggen maar ook het eiland is prachtig: met zijn hagelwitte stranden is Espalmador echt een paradijs. Terugvaren naar Ibiza terwijl de zon ondergaat is een magische belevenis.