Barbados, Martinique, Mustique, Saint Vincent, Grenada

De Grenadines vormen een eilandketen van 600 eilandjes tussen Saint Vincent en Grenada. Ze maken deel uit van de Bovenwindse eilanden van de Kleine Antillen. Een catamaran huren bij VIP catamaran holidays is bij uitstek de beste manier om de Grenadines te verkennen. Een magische reis die u nooit meer zal vergeten!

BARBADOS

Barbados heeft een gemiddelde temperatuur van 26 graden met maar liefst zestig hagelwitte stranden én natuurlijk volop palmbomen. Toch is er een heftig regenseizoen, maar.. tussen november en april, de periode dat u een catamaran kunt huren bij VIP catamaran holidays, is het droog. U vindt hier geen café's maar wel rumshops en een highlight is een bezoek aan het Washington House waar de toekomstige eerste Amerikaanse president George Washington in 1751 verbleef. Uw hostess van VIP catamaran holidays geeft u graag meer informatie. 

MARTINIQUE

Martinique is een prachtig groen eiland: een heuvelachtig landschap met tropische wouden afgewisseld met suikerrietvelden en bananenplantages. Behalve de moderne hoofdstad Fort-de-France bestaat Martinique uit schilderachtige dorpjes en zowel zwarte als witte zandstranden. Een catamaran huren voor een rondje om het eiland is absoluut de moeite waard. Martinique maakt deel uit van de Franse Antillen dus.. à bientôt en Martinique!

MUSTIQUE

Mustique klinkt als mystiek en dat is het ook. Het is namelijk een privé-eiland. De rich & famous, zoals Prins William en Kate Middleton, vieren er graag vakantie. Het wordt dan ook niet zomaar 'de villawijk voor de rich & famous' genoemd. U begrijpt natuurlijk dat Mustique een no-go is maar als u een catamaran gaat huren bij VIP catamaran holidays dan gaan wij voor anker in de baai zodat u toch een kijkje kunt nemen op dit mysterieuze eiland. Kapitein Ricardo van VIP catamaran holidays brengt u met onze dinghy aan wal. 

SAINT-VINCENT

Saint-Vincent is inmiddels dé hotspot voor liefhebbers van prachtige jachten en het leven op het water maar tot 2019 werd het eiland nog 'the secret corner of the Caribbean' genoemd. Als u bij VIP catamaran holidays een catamaran gaat huren is het natuurlijk een must om hier aan te meren. Het hoofeiland van De Grenadines heeft genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken, zoals een (actieve) vulkaan, watervallen en een zoutwatermeer.