Caribische paradijsjes

Behalve De Grenadines en de ABC-eilanden zijn er nog veel meer paradijzen te ontdekken in de Caribbean. Wilt u graag een hotspot bezoeken zoals het mondaine Sint-Barths of zoekt u liever rust, een kleurrijke onderwaterwereld en ongerepte natuur? Dan nemen wij u bijvoorbeeld mee naar de Britse Maagdeneilanden. VIP catamaran holidays stippelt een route voor u uit die precies past bij uw vakantie wensen.  

Saint-Barthélemy

Kapitale jachten, de champagne vloeit rijkelijk én u heeft grote kans om een beroemdheid tegen het lijf te lopen: het mondaine Saint-Barthélemy, of te wel Sint Barths spreekt een ieder tot de verbeelding. Dit eiland overslaan is eigenlijk geen optie. Een catamaran huren bij VIP catamaran holidays biedt hier uitkomst: zo hoeft u geen suite te reserveren in het befaamde Eden Rock voor duizenden euro’s. Wilt u zichzelf een paar dagen onderdompelen in de jetset van de Caribbean? Dan nemen wij u graag mee naar Sint Barths.

Sint-Maarten

De hoofdstad van het Franse deel van Sint-Maarten, Marigot, heeft twee havens waar je exclusief kunt shoppen en culinair kunt dineren. Het is een eiland met voor ieder wat wils: er zijn hippe stranden, kindvriendelijke stranden en stranden met veel watersport mogelijkheden. De gemene deler is natuurlijk het azuurblauwe water en de prachtige koraalriffen waar Sint-Maarten mee omgeven is. Neem ook eens een kijkje op Maho beach, vlak voor Princess Juliana International Airport. De vliegtuigen die hier landen kunt u bijna aanraken. Daarna zult u overigens weer blij zijn om terug te keren naar de rust op uw gehuurde catamaran van VIP catamaran holidays.

Britse Maagdeneilanden

Een catamaran huren en De Britse Maagdeneilanden verkennen is een paradijselijk avontuur. De archipel bestaat uit meer dan vijftig eilanden met witte zandstranden, heldere turquoise wateren, dichtbeboste heuvels en schilderachtige havens en baaien. De oceaan is kalm en het zijn maar korte oversteken tussen de eilanden naar uw volgende beschutte ankerplaats. De Britse Maagdeneilanden is een prachtig duikparadijs vanwege de scheepswrakken en de prachtige zeewezens.

Amerikaanse Maagdeneilanden

Charlotte Amalie op Sint-Thomas, is naast de grootste stad, één van de drukste en mooiste havens in de Caribbean. Dit eiland alleen telt al veertig hagelwitte stranden. Er is veel te beleven: zwier bijvoorbeeld met een kabelbaan over het regenwoud of gooi de heupen los op een swingend Caribisch feestje. Voor meer ontspanning zeilen we naar Sint-John, waar u kunt genieten van de weelderige natuur. Sint-John is alleen over het water te bereiken dus een catamaran huren is een must hier! Op Sint-Croix kunt u uw culturele hart ophalen, zo is ieder eiland uit deze archipel uniek en de moeite waard om te bezoeken.